Ubuntu Wellness Universe

where we bring people together for Unity in Diversity

Energie staat centraal voor alle uitingen van de mens. Jezelf manifesteren in je hoogste energie is niet alleen bevordelijk voor jezelf maar ook voor degenen die van je ontvangen. Het volgen van je passie en levensopdracht geeft van zelf energie en vormt moeiteloos de diensten die je aanbiedt.

Alle UWU diensten worden aangeboden vanuit een intuitieve spirituele blueprint op maat gemaakt voor elke klant. Op het moment biedt de UWU de volgende diensten aan:

Therapeutische en Spirituele Lichaamsbehandelingen vanuit de oertradities (Ayurveda, Tui-Na, Afro-Shamanisme). Na ieder behandeling is met klem aan te raden om veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren.

Voor behandelingen en consulten dient men te bellen naar Cheraldine F. Osepa telnr. 06-186 15 230 of mailen naar chosepa@gmail.com

Hoofdbehandeling (45 min)

meer
Het hoofd wordt energetisch gereinigd en gemasseerd. Haarwortels worden gestimuleerd en het hoofdhuid wordt geolied. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van handen en voeten.

Gezichtsbehandeling (60 min)

meer
Het detoxen van het gezicht staat hier centraal. Toxines in gezichtsspieren en weefsels worden verwijderd d.m.v. een chinese techniek. Het gezicht komt na schoonmaak, massage en een natuurlijke masker tot diepe rust en ontlading van spanning wat zich vertaalt naar een alerte, jongere, energievolle uitstraling. Door activering van de reflexologische zones van het gezicht, krijgt het lichaam vanzelf ook een behandeling. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van handen en voeten.

Voetbehandeling (45 min)

meer
D.m.v. een speciale toxines verdrijvende voetenbad worden de voeten eerst gewassen, daarna energetisch gereinigd. Hierna volgt een diepe Shiatsu voetmassage. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van de handen.

Ontspanningsmassage (60 min)

meer
Deze behandeling is speciaal gericht op het creeren van rust in het lichaam. Er wordt ook aandacht besteedt aan het brengen van meer zuurstof in het lichaam. Het hele lichaam wordt gemasseerd met nadruk op de ledematen.

Therapeutische Lichaamsbehandeling (120 min)

meer
Deze behandeling bevorderdt vanzelf een betere bloedcirculatie en brengt het lichaam tot een diepe staat van ontspanning. Bepaalde lichamelijke klachten bv rugpijn, schouderpijn etc kunnen extra aandacht krijgen als gewenst. Hierdoor profiteert het hele lichaam mee van de spanningsontlading van een bepaalde lichaamsdeel.

Spirituele Lichaamsbehandeling/ Spirituele Massage (120 min)

meer
Vooraf aan de behandeling is er een kort gesprek waarin de spirituele werkthema wordt ingekaderd en geactiveerd. Hierna volgt de behandeling d.m.v. van een lichamelijke blueprint die de thema voedt of in stand houdt. Het doel is om lichaam en geest op dezelfde lijn te krijgen en dezelfde taal te doen spreken. Deze behandeling kan pittig zijn van karakter, maar zeer heilzaam voor mensen die bij een T-kruising zijn belandt, aan depressies of burn-out lijden, verandering in hun leven zoeken en/of klaar zijn om hun levensdoelen te bereiken of een belemmerende verleden achter zich te laten. Het is aan te raden na deze behandeling geen andere bezigheden te hebben, behalve het naar huis gaan en tot rust komen.

Spirituele Consulten (60-120 min)

meer
Door middel van gespreks- en herbelevingstechnieken, visualisaties en/of meditaties worden belemmerende levensthemas begeleid, verduidelijkt en/of opgelost. Deze sessies kunnen eenmalig zijn maar ook uitmonden in meerdere sessies wel of niet gekoppeld aan lichaamswerk of andere therapeutische modaliteiten.

Meditaties

meer
Gayatri, Licht Meditatie, Om, Bhur Bhuva, Svaha, Tat Savitur, Varenyam, Bhargo Devasya, Dheemahi, Dhiyo Yonah, Prachodayat.
Tijdens de bijeenkomsten wordt de essentie en intentie van de Gayatri Licht Meditatie besproken. Tevens wordt er geoefend met het zingen van de Gayatri Mantra en het verankeren van intenties. Hierna maken wij ons deze vorm van meditatie eigen en implementeren wij deze als spirituele gereedschap van ons bestaan voor tijdelijke of permanente doeleinden. De bijeenkomsten worden 2x per maand gehouden. Aanmelden via: chosepa@gmail.com

Happiness Hasya Yoga

meer
Hasya Yoga is van oudsher een praktijk van de mens die goddelijke verbinding met zichzelf zoekt door middel van de activering van zijn aangeboren bron van innerlijk geluk. Deze activering gebeurt door middel van het nabootsen van een menselijke expressievorm, namelijk: Lachen. Deze vorm van yoga geeft onmiddelijke ontspanning en maakt de geest vrij om positiviteit en blijdschap in onze hele zijn op te laden. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die lijden aan depressies, levensmoeheid, burn-out, traumas, en/of chronisch ziek zijn veel baat hebben bij deze vorm van yoga. Happiness Hasya Yoga gaat gepaard met diverse ademhalingsoefeningen, speelse posturen (asanas), meditatief lachen en eindigt met totale ontspanning en een heerlijke kopje kruidenthee. Gun jezelf een geluksmoment en anker voor een leven vol blijdschap. Lessen worden 2 x per maand gehouden. Aanmelden via chosepa@gmail.com

Ceremonies

meer
Ceremonies worden 1x per kwartaal georganiseerd en lopen gelijk met de natuurlijke seizoensveranderingen. De eerstvolgende is de Shamanistische Zomerritueel. Deze ceremonie of viering is voor mensen die zich helemaal open willen stellen voor de ontvangst van de zomer energie. Een energie van liefde, vrolijkheid en licht. Door middel van shamanistische reinigingsmethoden met natuurlijke elementen gaan we eerst op zoek naar innerlijke balans en verbinding met de natuur in stilte. Hierna volgt een zomerritueel samengesteld door het collectief. Graag hiervoor bloemen meenemen. Kan ook uit de tuin of wilde bloemen zijn. Na installatie van de zomerenergie in ons drinken wij kruidenthee en delen een zomerhapje.