Ubuntu Wellness Universe

where we bring people together for Unity in Diversity

Dit is een vraag die ik vaak krijg van mensen die nooit van Lach Yoga hebben gehoord. Hier een antwoord gebaseerd op een recente en alledaagse ervaring. Weet je nog hoe we van de week hevige plensbuien kregen, samen met ijskoude windvlagen? En dit alles na extreme dagen van barre kou door het bezoek van de Siberische ijsbeer?
Nou, misschien zat ook jij net als ik op de fiets te bibberen ondanks diverse lagen van kleding. Hier komt dus Lach Yoga goed van pas. Voordat je deze ijzige ervaring instapt, plaats je een glimlach op je gezicht en denk je aan de reden waarom je de deur uit moet. Er moet een goede reden zijn anders zou je het niet doen, al is het iets waar je geen zin in hebt of die niet zo leuk is.

Focus op wat je gaat doen, hou je gezicht ontspannen, fluit een deuntje, geniet van de bizarre kant van de natuur, denk aan azuur blauwe zee en warme zonnestralen. Glimlach begrijpend naar de mevrouw die bijna rennend de hond snel naar binnenloodst of de meneer die zijn paraplu weg ziet waaien. Ervaar dat je leeft en gezond genoeg bent om naar buiten te gaan en een noodzakelijke karwei te gaan doen, af te ronden en terug te komen naar de warmte en een lekkere kopje thee.
Dit is wat wij keer op keer doen in een Lach Yoga sessie, ons geest voeden met positieve gedachtes en affirmaties. Ons lichaam voeden met enthousiaste bewegingen en flexibiliteit. Dit alles zodat wij paraat en gefocust zijn onder alle omstandigheden om snel weer balans te hervinden in chaos en conflict of in rust en vrede, blijven we overeind met een glimlach.

Kom dinsdag 13 maart om 19.00 naar Phoenixstraat 66 te Delft, om in gebouw Delfstede bij de Yoena samen plezier te maken en te lachen, niet omdat het moet, maar omdat het kan. Kosten bedragen 10 euro p.p., bij aanmelding vooraf te betalen op reknr. NL81 INGB 0006 8500 60 tnv. Ubuntu Universe.
Tot lachs,
Cheraldine

Categories: News