Ubuntu Wellness Universe

where we bring people together for Unity in Diversity

Vrouwen in Delft Platform o.l.v. Soroptimistclub Delft organiseren de activiteit ‘Gelijkwaardig in de Lach’.

Locatie: Ipse de Bruggen – De Ruimte, Mercuriusweg 1
Zondag 4 maart
Tijdstippen: 14:00 – 16:00 uur.
Entree: gratis.
Aanmelden: niet nodig.

Alle mensen zijn per definitie gelijkwaardig en hebben dezelfde rechten om gelukkig en blij te zijn. Een gelijkwaardige en universele uiting van blijdschap waar iedereen zich in herkent is het Lachen. Lachen is de blijdschapstaal van de wereld.

Tijdens de activiteit Gelijkwaardig in de Lach ontmoeten vrouwen elkaar middels het delen van hun Lach, het proeven van hapjes en drankjes uit hun eigen culturele achtergrond en het vrolijk samenzijn met elkaar.

Meer info:

Gelijkwaardig in de Lach

 

Categories: News