Ubuntu Wellness Universe

where we bring people together for Unity in Diversity

Lieve mensen,
Wat is echte blijdschap? Voor een ieder is het antwoord anders, maar wat wel zeker is, is dat er voor de mens geen betere voeding is dan blijdschap. Het is een elixir voor het leven.  Het zet ons in actie, het stuurt onze passie en maakt dat wij kunnen vliegen in onze dromen en in de werkelijkheid.
Lachen opent het portaal van blijdschap en wat er dan allemaal uitkomt aan leukigheid, vrolijkheid en levendigheid is niet te beschrijven! Dat moet jezelf komen meemaken.
Dus bij deze nodig ik jullie uit voor de aankomende Lach Yoga sessie op donderdag 15 februari aanstaande om 19.00 bij de Yoena aan de Phoenixstraat 66, Gebouw Delfstede , ruimte 202 op de 2de verdieping. Kosten bedragen 10 euro p.p.
Je kan je zelf aanmelden door voor de les 10 euro over te maken op rekeningnr.: NL81 INGB 0006 8500 60 van de Ubuntu Wellness Universe. Svp vermeld je naam erbij en Lach Yoga. Mocht je op het laatste moment mee wiillen doen, bel me of stuur dan een bericht naar 06 186 15 230.
Neem jezelf mee en een flesje water. Graag tot donderdag 19.00
De vervolg lachsessies vinden plaats op dinsdag 13 maart en dinsdag 17 april.
Lachgroet,
Cheraldine

 

Categories: News